Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Intervju med hunden Cheddar!

Bilden är tecknad av Ghostie

Idag tänkte vi intervjua en hund som man bara ser gräver, gräver, gräver och gräver lite till. Hans små tassar är alltid smutsiga och hans päls är fylld av sand. Vi på Hattarkivet blev nyfikna på hans otroliga ambition att gräva – men också att han inte spenderar så mycket kb på att köpa hattar.


Hej Cheddar! Hur känns det att bli intervjuad angående ditt grävberoende?

GODDAG GODDAG! Det känns smickrande, men samtidigt lite patetiskt. Ett beroende är ju trots allt ett beroende.

Berätta lite om dig själv – vem är Cheddar?

BRA FRÅGA! Jag har spelat hp sen SVT, men jag var mest aktiv i NRK parken efter SVT la ner, och där var jag känd som Kate! När jag hörde om hp3 från Lavender var jag snabb på tassarna att komma tillbaka, men den här gången som Cheddar. 🧀

”Vill du berätta om din hemliga taktik?” ”Absolut!”

Cheddar om att dela med sig om sin hemliga grävartaktik

Hur började ditt beroende?

Till att börja med hatade jag att gräva, men sen insåg jag att jag kunde gräva på mobilen (detta var tiderna innan knogleknas) samtidigt som jag gjorde annat, såsom att se på serier. Så jag tror det började där? Jag behövde inte tänka medan jag grävde liksom.😎Sen när knogleknas kom blev det omöjligt att gräva på mobilen, och jag tog en lång paus från grävandet. Jag var otroligt dålig på banorna och blev konstant sprängd och mosad, men nu har jag lärt mig alla banorna och kommit på en hemlig taktik som gör det mycket lättare för mig att gräva under längre perioder när jag väl har tid hihihi!

Vill du berätta din hemliga taktik?

Absolut! Det är väldigt enkelt egentligen. Jag har hp öppet i ett fönster på datorn, och sen Netflix (eller youtube, etc) öppet i ett annat. Jag har dem sida vid sida så att jag kan titta på någon serie samtidigt som jag gräver! Med tanke på att jag numera känner till banorna väldigt väl behöver jag knappt ens titta på skärmen medan jag gräver, så det mesta sker på automatik helt ärligt. 🥴

Känner du någon konkurrens? T.ex mot Lily.

Näää, inte alls faktiskt 🧀 Lily är otroligt duktig och engagerad, jag ser upp till henne! Plus att parkens rikaste måste ju stötta varandra 😎

”Jag får ofta höra av mina vänner att jag är orimligt snål… De kissar också i mitt grävhål i protest. Det är oftast Hdgf och Lef. Jag tror det grundas i avundsjuka.”

Cheddar om avundsjuka vänner

Varför spenderar du inte dina kb på din kära hk? 🙂 (Dream Doggy)

Min hk är ekonomiskt självständig såklart! Hon klarar sig bra på egen hand, och vi har trots allt delad ekonomi än så länge. Vi får se i framtiden om vi börjar tala om att skaffa hus eller valpar 🙂

Ser du dig själv som parkens Joakim Von Anka?

Jag har aldrig tänkt på det så, men kanske? It makes sense antar jag. Jag får ofta höra av mina vänner att jag är orimligt snål… De kissar också i mitt grävhål i protest. Det är oftast Hdgf och Lef. Jag tror det grundas i avundsjuka.🙂 Men om jag ska vara ärlig har det helt enkelt inte kommit några hattar som jag anser är värda att spendera mina kb på än så länge 😩 Enligt mig är det orimligt att lägga en massa kb på en hatt bara för att den kostar mycket… särskilt om det inte är en hatt man kommer använda regelbundet 🥴

Avslutningsvis – vad skulle du säga till andra som lider av samma grävberoende?

Keep it up! Låt oss förstöra parkens ekonomi tillsammans!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.