Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Julintervju med Riisen!

Den juligaste hunden i parken är Riisen, tycker Hattarkivet! Därför valde vi att intervjua henne. Det är kallt i luften och det knarrar när man går i snön. Det doftar pepparkakor och pepparmint vart man en går. Det kändes som en perfekt dag för en intervju!


Intervjuaren

Riisen

Hej Riisen! Vad kul att du vill bli intervjuad av Hattarkivet! Hur mår du idag?

Jeg har det godt! Har fået pyntet det sidste op til jul herhjemme i dag, så nu er det blevet sååå hyggeligt! 

Vi har sett dig i parken och att du sprider mycket julkänslor och kärlek! Vad är ditt bästa tips för att sprida julkänslor till andra i parken?

Awww det er jeg virkelig glad for at i synes, jeg gør mit bedste! ❤️ Julen er jo hjerternes fest, så spred glæde hvor du kan, og bare hyg dig med de andre i parken, så kommer det helt automatisk. – Og et godt solidt juleoutfit skader bestemt ikke! 

Nu är parken full av snö och dekorationer! Vilket rum tycker du är mest julig?

Jeg ELSKER pusterummet, er helt forelsket i det store lyserøde juletræ. Kan man få den som hat? 😂 Og når Iria ikke kigger, tager jeg nogle gange en lille bid af honningkagehuset, det smager så godt. 🥺 

Det är mycket som sker nu i december i Hundparken. Vad ser du mest fram emot?

 Jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget til selve juleaften, hvor jeg skal hygge med min familie, spise god mad, og give hinanden gaver. Jeg nyder også alle dagene op til, fordi der bare er så mange hyggelige ting her i december. Elsker for eksempel hundeparkens mange julekonkurrencer, og håber jeg tager sejren i en af dem snart! 😎 

Sista frågan – om du skulle önska dig vad som helst i julklapp… vad skulle det vara?

Ååh der er så mange fine hatte, men der er én bestemt jeg har prøvet at få fat i længe, og det er mundhvalp. Den er såååå sød, og så er jeg jo også mor irl, så den ville passe perfekt til min lille lyserøde hund!

Vi på Hattarkivet vill tacka Riisen för att hon ställde upp på att bli intervjuad!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.