Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Intervju med Hdgf och Winni om deras skandalösa förhållande!

Bild ritad av Ghostie

Skandaler, otrohet och drama är bara tre ord av vad som folk viskar om detta par som strosar runt i Hundparken. Det är aldrig en lugn stund och kan likna en Hollywoodfilm i vissa fall. Hattarkivet blev otroligt nyfikna på dem, deras förhållande och hur de ser på varandra. Det är paret som alla har på sina läppar: Hdgf och Winni!

Hej och tack för du kunde vara med på att bli intervjuad! Hur mår du idag?

Hdgf: Hej! Jag mår bra idag, har hållt quiz i parken vilket var väldigt roligt!

Winni: Godkväll och tusen tack! Såklart man ställer upp på ett såpass viktigt ämne, jag mår bra tack!

Hur träffades du och Hdgf/Winni?

Hdgf: Oj, bra fråga! När jag hittade till parken i februari så träffade jag Winni nästan direkt. Vi pratade min första dag och klickade väldigt bra, men sen slutade hon dyka upp i parken. Efter någon månad kom hon tillbaka igen och då började vi skriva direkt med varandra ännu en gång! Den här gången var det mer flirty, och både jag och hon letade efter en hk. Så jag bestämde mig för att skriva in en fråga till en hp-blogg och fråga hur jag skulle göra för att visa en tik i hp att jag gillade henne. Tror hon läste det på bloggen och sen satt vi ihop!

Winni: Vi stod och hade ett stelt samtalsämne någon gång i mars i våras, efter det bjöd han mig på en romantisk middag, visade upp sitt bankkonto och jag var fångad

Kan du nämna en positiv sak om din partner?

Hdgf: Hon är väldigt kärleksfull och stöttande när hon väl vill..

Winni: Han är rik och föredetta polis, så han har en sjukt sexig poliskostym i garderoben

I varje förhållande behöver man jobba på saker. Vad känner du att ni behöver jobba mer på?

Hdgf: Jag tror vi måste sätta mer gränser, för vet att Winni kan dra ut på natten rätt ofta och får ofta screenshots på vad som händer då. Men om jag pratar med en annan tjej blir det bråk direkt! Så kommunikation och gränser är nog det vi måste jobba mest på.

Winni: Hd behöver vidga sina vyer om mitt arbete, det är ofta mitt strippande har skapat onödigt drama. Jag förstår inte vad problemet är med att jag på nätterna tillhör andra män i parken.

Hur förlåter man sin partner efter upprepade otrohetsskandaler?

Hdgf: Oj, det är någonting jag jobbar mycket på. Försöker oftast att ignorera när det blir för mycket, även fast det är svårt och känslosamt ibland när jag ser henne med en annan hane på bild. Men vetskapen om att det är min blå och fluffiga famn hon återvänder till på kvällen hjälper till rätt mycket med förlåtelsen. <3

Winni: Man bryter sig in i deras mobil, kollar bankkontot och påminner sig om varför man tog på sig den där ringen till att börja med

Det står lite överallt om att ert förhållande är ganska dramatiskt. Vad tror du det beror på?

Hdgf: Jag tror många i parken märker att min fru har lite svårt med humöret ibland, vilket jag kan förstå. Hon tycker det är jobbigt att min ägare Felli är tillsammans med hunden Lefs ägare i verkligheten då hon har utsett Lef som sin rival. Sen ser folk oss ofta ha hetsiga diskussioner. Men det är också det som ger vårt förhållande den speciella flamman vi har!

Winni: Jag är lite av en dramaqueen och Hd är egentligen raka motsatsen. Jag har varit otrogen flera gånger, både vid Piingus och Plums födsel fick vi göra flera DNA-test för att försäkra oss om att Hd var pappa. Det fick jag fan för. Vi är väldigt olika, men vår kärlek är ändå odödlig

Kan du dela med dig av ditt bästa råd till andra par i parken?

Hdgf: Ta vara på varandra! Fall inte ned i kommunikationsmissar, sådant kan förstöra ett helt förhållande. Men är ni äkta hundkäraster så hittar ni tillbaka till varandra oavsett vad <3

Winni: Alla förhållanden mår bra av nya äventyr! Om du vill göra din hk riktigt glad, be han/hon svänga förbi mig i parken en natt och få en dans eller två. Ni kan kontakta min pimp och dotter Piingu i parken vid seriöst intresse. Förutom det; dela ekonomi, förlåt alldeles för enkelt och gå på bekvämlighet, inte hjärta.

3 kommentarer

 1. jollanbollan 25 oktober, 2021

  d0m säger ju att motsatser attraherar… 😀

  • Dream Doggy 28 oktober, 2021

   Du har helt rätt!

 2. Anonym 28 oktober, 2021

  Ibland gör det mer ont att hålla kvar än att släppa :/
  Hoppas det löser sig för dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.